Menu

Spillestil

Sådan spiller jeg, og sådan har jeg spillet

Jeg er en loyal spiller som, giver hvad jeg kan for klanen. Jeg startede i MV, hvor jeg nåde omkring ledelsen, og var med da vi lukkede den stolte klan. Det bedste vi nåede op på med MV var en 4. plads.

Jeg flyttede over til Æten Vile da MV lukkede. Jeg har forsøgt mig med mange af de eksperimenter som vi lavede i ÆV, noget virkede og andet virkede ikke. Jeg er en spiller som godt kan lide at prøve noget nyt, men kan også spille efter den "gamle dags" metode, med start IKEA, Raid og Slut IKEA. Med ÆV fik vi en 3. plads ved hjælp af vores nye metoder, og en 1. plads KUN med 32 stammer.

I FV, vi spiller efter IAP systemet, som jeg bryder mig særdeles godt om, da dette er en super god måde at indgå aftaler på. FV er en Raid-klan, og derfor var jeg efter runde 61 ikke ønsket i FV mere. Mine 3 runder i FV gav mig 3 medaljer. Sølv, runde 59. Guld, runde 60. Sølv, runde 61

PMV er en klan bestående af "modene" mennesker, og så derfor bedre passer til hvordan jeg spiller. Jeg er bedst til at raide efter kl. 22, og det er her folkene i PMV har lagt børn i seng og lavet lektier.