Menu

To-do-liste

Her er en liste over de ting som jeg har gang i lige pt. Den fungere også som en huskeseddel for mig selv så jeg kan huske hvad jeg kommer i tanke om.Topbar vs. "slogan"

Jeg vil se om det ser bedst ud med hvor man er i topbaren eller under "Mortens hjemmeside", og hvis det ser bedre ud udskifte det med det neden under.

Dette skulle være klarte med det nye design, men hvis der mangler en så skal jeg nok fange den før dig. ;-)

ABC

Jeg vil gerne have lave sådan man kan hoppe ned gennem mine links fra et top punkt på links siden. Hvis man leder efter et link med K så trykker man på K i toppen af siden også springer den ned til de links som ligger under K.

Det eneste jeg mangler er at få fyldt ud så der er links med alle bogstaver.

Layout

Jeg har leget lidt med CSS og håber på en gang at kunne lavet mit eget layout. Hvad jeg har opnået til nu kan ses her. Og hvis du ligger inde med et godt program som er godt at bygge CSS op i, så må du gerne sige til. (Langt det meste er bedre end Notesblok.) Dette layout er et gratis tramplet.

Download filer + pdf

Jeg vil have det lavet sådan at man kan downloade filer som jeg lægger op. fx mit CV som lige pt. ligger som tekst kun, hvis der er nogen der kan finde ud af det, og kan konventere word filer til PDF vil jeg gerne høre om det.

Galleri

Har arbejdet på at få lavet et nyt galleri, fordi den gamle var træls. Dette er nu lykkedes.