Menu

Gamle Updates

Her er en liste over de ting som jeg har gang i lige pt. Den fungere også som en huskeseddel for mig selv så jeg kan huske hvad jeg kommer i tanke om.Design

Så har jeg fået et ny design på min hjemmeside. Der er blevet tiføjet en nostalegi-side, hvor der er screen shots af hvordan min side har set ud. Se det her

Torsdag, 22. maj 2008 kl. 11:53

Billeder

Så er der kommet billeder op fra Å-festival. De kan ses her

Søndag, 18. maj 2008 kl. 22:40

Links

Jeg har lavet en alfabetisk liste over mine links, og tilføjet et link til en ny podcast. Dog vil jeg gerne finde ud af hvordan jeg laver en række med alle bogstaverne, hvor man kan hoppe rundt mellem dem ved at klikke.

Mandag, 30. marts 2008 kl. 23:26

Projekter til Hereos.dk

Jeg har fået lavet en side til de ting, jeg har lavet til Heroes, også det andre har lagt ud på det store internet. Hvis du har lavet noget, så sig til så lægger vi det op.

Lørdag, 29. marts 2008 kl. 12:39

Counter + små ting

Jeg har fået min counter til at virke nu, og er i gang med at lægge den ind på alle siderne, men det tager sin tid. Jeg vil sige jeg er 25 % færdig. Samtidig retter jeg lidt til med header og index.

EDTI: Lørdag 29/3. Counter er nu lagt ind på alle sider, og index skulle være rettet på langt de fleste sider nu. (Counteren findes ikke med det nye design.)

Mandag, 17. marts 2008 kl. 22:52

Billeder og counter

Jeg har lagt et link ind så man kommer ind og kan hente billeder ned på sin pc, uden at skulle skrive til mig. (Jeg blev jo spamet ned. :P) Men de ligger stadig i 800px gang 640px. Så vil man have den i org. størrelse så smid lige en mail så kan du da få en zip.fil.

Jeg har forsøgt mig med at få lavet en counter, men det vil ikke helt lykkes for mig, men den laver noget statestik over min hjemmeside som er meget sjov.

Der er tilføjet et link til min linksamling, som føre til bogforlaget Duras hjemmeside, den er nyttig i Erhvers Ret. Se skolelinks her. Der ud over er der også lagt nogle links ind under selve links siden

Mandag, 10. marts 2008 kl. 22:11

Radio blev til Radio & Podcast

p>Der er sket en udvidelse af Radio side, den indeholder nu også et link til et subscrib til en podcast. Det er et link til De sorte spejderes hjemmeside, hvor man kan følge deres færd, og til deres podcast. Der ud over er der også kommet op til Gear TV - til alle os som elsker gadgets. Hele herligheden ses her.

Se mit kiksede forsøg på CSS her.

Mandag, 3. marts 2008 kl. 23:18

Om mig

Jeg har lagt noget ind om mig, mit arbejde og mit CV. Se det her.

Jeg er kommet lidt videre med at fjerne index og lave overskrift. Alt der ligger under forside er nu færdig + det løse som jeg retter undervejs.

Søndag, 2. marts 2008 kl. 23:45

Billeder - nyt design

Jeg har arbejdet lidt på, hvordan jeg kunne få mine billeder på nettet på en fed måde, det er nu sket. Jeg har brugt noget som hedder SimpleViewer. Dette laver nogle fede gallerier. De kan ses her

Programmet som kan lave disse gallerier, kan hentesher Så mange tak til Michael der har lavet dette program. Det er simpelt at gå til, dog kræver det lige lidt at få det over i et ny vindue for sig. Tak til FarmerHE (Simon), som igen var til hjælp, og tak til Rasmus, som har være behjælpelig med "positiv kritik.

Derudover er der kommet en ny side til, Min "to do" liste. Hvor jeg vil se på hvad jeg syntes der skal på min hjemmeside. Se den her.

Der er kommet en lille update under Bryllup, med nogle småting vi har fundet ud af. Se det her.

Mandag, 25. febuar 2008 kl. 00:20

Update og billeder

Så er der kommet billeder op fra weekenden hos Knudsen, og jeg har under links fået lavet en side, hvor jeg ligger fede Youtub videoer op. Youtube siden kan ses her

EDIT: fredag d. 22/2 er videoerne blevet tilpasset bedre til siden.

Mandag, 18. febuar 2008 kl. 13:49

Nyt domain

Nu er siden kommet op på www.cauk.dk Nu har jeg bestemt mig for at jeg vil til at betale til internettet.

Alle links skulle være rettet, hvis der findes flere der ikke er rettet så sig til, så skal jeg hurtigt rette det.

Mandag, 21. januar 2008 kl. 22:34

Lille update

Der er blevet lavet en update af sitemappet. Så nu er det muligt igen at navigere sikkert rundt på cauk.dk

Der er blevet rette nogle små fejl, og der er kommet en smiley. Tak til Rasmus for hjælp med baggrunden på billedet.

Søndag, 13. januar 2008 kl. 21:44

Nyt design

Der er kommet nyt design på hjemmesiden. Kom gerne med kommentarer til det. Mail til mig her.

Torsdag, 03. januar 2008 kl. 15:13

Update for det gamle år og noget nyt.

Så er der kommet en nedtælling til bryllup. Det bliver spændende.

Der er kommet nye formindskede billeder op af Julefrokost. Se dem her

Der er kommet billeder op fra nytårsaften hos John John. Tak for en dejlig aften. Se billederne her

Til sidst er der kommet et nyt link under skolelinks. En online formelsamling til Matematik. Her er den

Torsdag, 03. januar 2008 kl. 14:54

Update - Igen

Siden har båret præg af at jeg har skrevet SRP, og derfor er der sket noget. Jeg har tilføjet en side under linkt, hvor man kan finde fede radiokanaler - de lægger selvfølgelig på nettet. Tjek det ud Klik her

Der er også blevet gjort klar til at gamle updates, kan flyttes fra forsiden over til en passende placering. Dette kan ses lige her til venstre for. (Sidens historie --> Gamle updates)

Torsdag, 19. december 2007 kl. 00:25

Update

Nu er der kommet tabeller på forsiden. Tak til FarmerHE aka Simon, for ide og hjælp.

Tirsdag, 18. december 2007 kl. 19:45

Update

Ja så er der gået endnu 40 dage og det betyder at der skal noget update på min hjemmeside, for det betyder at der er sluttet endnu en runde i Heroes.dk (www.heroes.dk) Min statestik kan ses under Heroes.dk på min hjemmeside. En god runde med sølvmedalje og en 13 plads til mig.

Der er kommet nyt under om mig, siden Louise er blevet opdateret, der er kommet tekst, dog ikke noget billed endnu, der er også kommet en side om vores kommende bryllup. (Siden mangler dog at få tekst.)

Lørdag, 15. december 2007 kl. 08:21

Update

Jeg har opdateret, mig som copyright indehaver, dette er nu et linkt til at sende mail til mig. Der er kommet en nedtælling til næste rundestart Se det her

Tirsdag, 18. december 2007 kl. 15:47